ŞANLIURFA / BOZOVA - Kargılı Ortaokulu

Kargılı Ortaokulu

Şanlıurfa,Bozova,Kargılı Köyü
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; verdiğimiz eğitimle tüm çalışanlarımızın, öğrenci ve velilerimizin yenilikçi, yaratıcı, öğrenen ve öğreten, yaşadığı çağa ve geleceğe uyumlu, yaşadığı topluma ve dünyaya katkı sağlayan, lider ruhlu ve kendini gerçekleştirmiş bireyler olması için çalışan teknolojinin en son teknikleriyle donanımlı model bir okul olmaktır.
Misyon
MİSYON Biz Kargılı İlkokulu/Ortaokulu olarak; Öğrencilerimizi, Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak, Atatürkçü düşüncenin ışığı altında, milli ve manevi değerlerine bağlı, dürüst, barışçı, kendine güvenen, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, kendisini, ailesini, vatanını ve tüm canlıları seven ve onlara saygı duyan, hür ve demokratik düşünen, ahlaklı, yeniliklere açık, lider ruhlu ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirebilmek ve geleceğe hazırlamak için varız.
.
Uydu İnternet (VSAT)
şahsi araçlarımız ile sağlanıyor.
servis yok.
İl merkezine 70 km. İlçe merkezine 32 km.